dijous, 24 de febrer del 2011

8 de març - Dia de la dona treballadora


El 8 de març és el dia de la dona treballadora.

Aquesta data commemora la lluita de la dona per la seva participació juntament amb l'home al camp del treball i la societat, en general. (Viquipèdia)

Saps per què es va triar aquesta data?
Per saber més coses i conèixer algunes dones que han treballat i han contribuït a avançar en diferents branques de la ciència o la política, fes clic al següent enllaç, llegeix i realitza les activitats proposades en una pàgina elaborada per Immaculada Vilatersana:

Activitat
Dia de la dona


Després de fer l'activitat, escriu en un comentari quina és la teva opinió sobre la celebració d'aquest dia.
Creus que hi ha igualtat entre homes i dones en les condicions de treball?
Creus que dones i homes tenim les mateixes oportunitats?

3 comentaris:

  1. Em sembla perfecte la igualtat de condicions laborals tant per a la dona com l'home, encara que algunes més que igualtat vulguin venjança jj.

    ResponElimina
  2. En la meva opinió, no crec que hi hagi igualtat entre homes i dones en condicions de treball perquè hi ha algunes obres que els homes poden fer, però les dones no poden fer-ho.
    No, perquè hi ha algunes coses que establir que els homes poden fer, però les dones no poden i també les dones poden fer- ho, però els homes no poden fer.

    ResponElimina
  3. No em sembla correcte la desigualtat que nia entre les dones i els homes porque encara guanya mes l'home que la dona fen la mateixa feina

    ResponElimina